Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about HOE TE OM O-RINGSverbinding VOOR SANITAIRE KLEP TE SELECTEREN
Gebeurtenissen
contacteer ons
86-577-86998000
Contact nu

HOE TE OM O-RINGSverbinding VOOR SANITAIRE KLEP TE SELECTEREN

2023-05-19

Recentste bedrijfnieuws ongeveer HOE TE OM O-RINGSverbinding VOOR SANITAIRE KLEP TE SELECTEREN

De O-ringsverbinding is een klein ding, maar het is een kritiek ding om een significante invloed op de sanitaire klep te hebben. De verbinding van geringe kwaliteit of de ongepaste toepassing kan vele, of problemen veroorzaken die B.v. zwellen barsten lekken. Het zal klepleven beïnvloeden.

    1.  
Select O ring Seal for Sanitary Valve

Types van O-ringsverbinding

  • EPDM-het rubber (diene van het ethyleenpropyleen monomeerrubber) is een type van synthetisch rubber dat in vele toepassingen wordt gebruikt.
  • Teflonpolytetrafluoroethylene (van PTFE) (PTFE) is synthetische fluoropolymer van tetrafluoroethylene die talrijke toepassingen heeft.
  • Viton (FPM) Viton is een merk van FKM, een een synthetisch rubber en fluoropolymer elastomeer dat algemeen in verbindingen, chemisch-bestand handschoenen, en gevormd of uitgedreven andere wordt gebruikt goederen.
  • Het siliciumrubber is een elastomeer (rubberachtig materiaal), dat gewoonlijk in de farmaceutische industrie wordt gebruikt.
  • NBR-het Nitrilrubber, dat ook als het rubber van het nitrilbutadieen, NBR, buna-N wordt bekend, en acrylonitrile butadieenrubber, is een synthetisch rubber dat uit acrylonitrile (ACN) wordt afgeleid en butadieen.

De norm van O-ringsverbinding voor de sanitaire klep

Van Food and Drug Administration (FDA) worden de normen toegepast voor O-ringsverbinding aan gebruik in voedsel en drank, zuivelfabriek, het brouwen, de farmaceutische industrieën.

De temperatuur en de chemische verenigbaarheid

Types Temperatuur Chemische Verenigbaarheid
EPDM -10 – 130 °C (14 – 266°F) goede weerstand tegen zure en alkali, goede schurende weerstand
Teflon (PTFE) -20 – 150 °C (- 4 – 302°F) goede weerstand tegen zure en alkali, betere schurende weerstand, niet elastisch materiaal
Viton (FPM) -10 – 130 °C (14 – 266°F) grote weerstand tegen zuur en alkali, ozon
Siliciumrubber -30 – 150 °C (- 22 – 302°F) slechte weerstand tegen zuur en alkali,
NBR -5 – 100 °C (23 – 212°F) het beste gebruik voor olie of vette producten, goede weerstand tegen zuur en alkali

Sanitaire de Kogelklepptfe zetel van DONJOY

De Teflon (PTFE) heeft hogere hardheid, volledig PTFE ingekapselde kogelklepcapaciteit om op hoge temperatuur voor lange time.it te werken geschikt om voor het sanitaire gebruik van het kogelklep niet kostuum voor vlinderverbinding te gebruiken.

sanitary ball valve ptfe seat

 

Van de de Vleugelklepo-ring van DONJOY de Verbindingsprestaties

butterfly seal gasket

Pakking van de het Diafragmaklep van DONJOY de Sanitaire

Naast het kleplichaam, is de pakking het enige directe contact met media delen. De diafragmakleppen baseren zich op een diafragmamembraan om het middel van actuator en de externe lucht te isoleren. Het diafragma is ook bewegend deel, de membraanbewegingen op en neer door het diafragma om de stroom van het middel te controleren of af te snijden.

Het de klepmembraan is van Donjoydiafragma's ontwikkeld en getest over vele jaren volgens onze eigen testmethoden en normen en onder strikte derde partijspecificaties.

Enige diafragmaverbinding

EPDM 1
EPDM 1

Het rubberdiafragma wordt ingebed met een laag gevulcaniseerde vezels om zijn mechanische eigenschappen te verbeteren, heeft het diafragma hoge het verzegelen stabiliteit bij opgeheven druk en temperaturen en de het versterken vezels worden verhard op de roestvrij staalbouten, waarbij het betere plakken van het rubber aan het metaal wordt verzekerd.

  • Specificatie 1“ - 4“ DN20-DN100
  • EPDM -10 – 120 °C (14 – 248°F)

Dubbele zelfklevende diafragmaverbinding

EPDMPTFE

PTFE-het diafragma is hoogst bestand tegen chemische producten, uiterst stabiele, veerkrachtige, langdurige, hoogst leak-tight, niet koude chemisch afbreekbaar en heeft uitstekende weerstand tegen temperatuurschommelingen, hetzij in de systemen van de hete, koude of stoomsterilisatie.

  • Specificatie 1“ - 3“ DN20-DN80
  • PTFE+EPDM -20 – 120 °C (- 4 – 248°F)

Dubbele afzonderlijk diafragmaverbinding

PTFEEPDM

Het diafragma bestaat uit EPDM en PTFE. De speciale eigenschap van het gewijzigde diafragma is dat het diafragma zelf aan verbinding tegen het kleplichaam wordt gevormd wanneer de klep in de gesloten positie is, waarbij de diafragmalading wordt verminderd en zijn levensduur wordt uitgebreid. Het diafragma kan hogere temperaturen en strenge arbeidsvoorwaarden weerstaan.

  • Specificatie 1/2“ - 4“ DN10-DN100
  • PTFE+EPDM -20 – 150 °C (- 4 – 302°F)

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Sanitaire Diafragmaklep Leverancier. Copyright © 2016-2024 donjoyvalves.com . Alle rechten voorbehoudena.